HBOT-ST1700

Category:

 

 

4

HBOT-ST1700

Overzicht

Snelle details
Benodigdheden voor revalidatietherapie Plaats van herkomst:
Shanghai, China Merknaam:
MACY-PAN Modelnummer:
ST1700 Type:
Bloeddrukregeling Productnaam:
Gunstige prijs Hyperbare zuurstofkamer voor gezondheidszorg Kamergrootte:
170 cm (67 “) * 70 cm (28”) * 110 cm (43 “) Kamerdruk:
1.3ATA / 1.4ATAChamber Materiaal:
TPUSpecificaties van luchtcompressor:
110 V / 220 V, 550 W Kleur van de deklaag:
Blauw of aangepast

Capaciteiten:
1 Mensen

Garantie:
Een jaar

Toepassing:
voor schoonheidssalon, sportschool of medisch

Certificaat:
CE, ISO13485

Leveringscapaciteit Leveringscapaciteit: 200 set / sets per maand Verpakking en levering

Details over de verpakking

Verpakt in 6 kartonnen dozen.
1) Kamer en accessoires 74 * 63 * 44 cm 25 kg
2) Luchtcompressor 54 * 36 * 41 cm 18 kg
3) Zuurstofconcentrator 49 * 49 * 63 cm 28 kg
4) Luchtkoeler 31 * 20 * 33 cm 5 kg
5) Stalen frame 100 * 100 * 15 cm 8,5 kg
6) Klapstoel 145 * 54 * 17 cm 12 kg

Video description

Wat is HBOT

 
1610096075196437

Hyperbare zuurstoftherapie (HBOT) is het medisch gebruik van zuurstof in een omgeving onder druk, op een niveau hoger dan 1 atmosfeer absoluut (ATA). Door een verhoogde druk kan zuurstof het bloedplasma oplossen en verzadigen (onafhankelijk van hemoglobine / rode bloedcellen), wat een breed scala aan positieve fysiologische, biochemische en cellulaire effecten oplevert. Deze niet-invasieve therapie is de meest vertrouwde manier om het zuurstofniveau naar alle organen van het lichaam te verhogen. De typische behandeling duurt 60-90 minuten, waarbij de patiënt gaat liggen en normaal ademt.

Het meest voorkomende gebruik van HBOT is de behandeling van decompressieziekte en koolmonoxidevergiftiging. De lijst met ziekten en aandoeningen die in hyperbare zuurstofkamers moeten worden behandeld, is echter uitgebreid. Zoals gesloten hoofdletsel, beroerte, hersenverlamming, autisme, ziekte van Lyme, zwelling (oedeem), gewrichtsproblemen, perifere neuropathieën, circulatiestoornissen, reflex sympathische dystrofie, complex lokaal pijnsyndroom Tekenen, chronisch vermoeidheidssyndroom, botnecrose, hersenoedeem , nabijheid tot verdrinking, acuut gehoorverlies, stralingsmyelitis, bepaalde leveraandoeningen en herstel na cosmetische chirurgie. HBOT kan ook de effectiviteit van sommige antibiotica verhogen om neovascularisatie te stimuleren om de bloedstroom te verhogen in gebieden met slecht circulerend bloed …

product beschrijving

 

MACY-PAN ST1700 Aangepaste hyperbare kamer voor kinderen is een van onze meest populaire producten. Aanpasbare hoes om aan de voorkeuren van kinderen te voldoen, comfortabele en ruime ruimte om te zitten of liggen, ideaal voor zowel thuis- als buitengebruik.
Het redelijke ontwerp, de vele menselijke details, de constructie van de hoogste standaard en de mogelijkheid van extra opties maken samen de MACY-PAN ST1700 hyperbare kamer de beste op de wereldmarkt.

We gebruiken een hoge temperatuur fusie van speciale vezel cross-net-methode om een ​​echt eendelig te bereiken, zonder verbindingen.

Er zijn geen omgevingshormonen in de capsule aanwezig omdat er helemaal geen lijm wordt gebruikt en het volledig onschadelijk is voor het menselijk lichaam.

Gedetailleerde afbeeldingen

 

MACY-PAN ST1700 Aangepaste hyperbare kamer voor kinderen is een van onze meest populaire producten. Aanpasbare hoes om aan de voorkeuren van kinderen te voldoen, comfortabele en ruime ruimte om te zitten of liggen, ideaal voor zowel thuis- als buitengebruik.
Het redelijke ontwerp, de vele menselijke details, de constructie van de hoogste standaard en de mogelijkheid van extra opties maken samen de MACY-PAN ST1700 hyperbare kamer de beste op de wereldmarkt.

We gebruiken een hoge temperatuur fusie van speciale vezel cross-net-methode om een ​​echt eendelig te verkrijgen, zonder verbindingen.

Er zijn geen omgevingshormonen in de capsule aanwezig omdat er helemaal geen lijm wordt gebruikt en het volledig onschadelijk is voor het menselijk lichaam.

Gedetailleerde afbeeldingen

 

Floding Chair.

From now on, the oxygen chamber is not only for lying but also for sitting.Our multifunctional floding chair meet your different needs at different times, provide ample room for activity.

Automatische drukklep.

Gebruik automatische constante drukapparatuur om de constante druk van uw zuurstofkamer 1,3 / 5ATA te maken, waardoor het zuurstoftherapieproces veiliger en effectiever wordt.

Emergency drukverlichting.

Noodklep met gepatenteerd ontwerp, in geval van nood kan de gebruiker op deze klep drukken om de kamer snel drukloos te maken, vervolgens de ritssluiting openen en er in

Geluiddemper.

We gebruiken de nieuw ontwikkelde 50 dB geluiddemper, het stille werkgeluid van de machine kan worden genegeerd.

Zorg voor een rustsfeer van absolute kwaliteit.

Geluiddemper.

We gebruiken de nieuw ontwikkelde 50 dB geluiddemper, het stille werkgeluid van de machine kan worden genegeerd.
Zorg voor een rustsfeer van absolute kwalitei

Verpakking en transport

 

Certificaten

 

Ons bedrijf

 

O2-Cabine Co., Ltd.

O2-Cabine Co., Ltd is gevestigd in Shanghai, China en is gespecialiseerd in het vervaardigen van hyperbare kamers van het zachte en harde type, evenals kamers voor huisdieren.

Het bedrijf werkt onder ISO13485, dat de vereisten vertegenwoordigt voor een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem voor het ontwerp en de fabricage van dit product. Met een ervaren en professioneel team hebben we onze producten geëxporteerd naar meer dan 50 landen en regio’s over de hele wereld, met name Japan, Australië en Rusland. Onze producten genieten een hoge reputatie bij onze klanten.

Het basisbedrijfsbeleid van het bedrijf betekende altijd een zeer hoge standaard, betrouwbare en hoogwaardige service. We verwelkomen familiekopers, bedrijfsverenigingen en vrienden uit alle delen van de wereld om contact met ons op te nemen en samenwerking voor wederzijdse samenwerking te zoeken

ezgif.com-gif-maker(16)
ezgif.com-gif-maker(17)

FAQ

 

1. HOE WERKT HYPERBARICS?

Hyperbarics is een technologie waarbij de luchtdruk in de omgeving wordt verhoogd. Wanneer het lichaam van een persoon in een omgeving met meer druk wordt geplaatst, neemt het meer zuurstofmoleculen per volume perslucht op.

Het lichaam transporteert normaal gesproken zuurstof via de hemoglobine van de rode bloedcellen. Door de luchtdruk te verhogen, wordt zuurstof vervolgens in de lichaamsvloeistoffen gedreven, waardoor weefsels en organen oververzadigd worden met zuurstof. De verhoogde druk voorziet het lichaam van zuurstof en bereikt zelfs verwondingen met een beschadigde bloedsomloop.

2. HOE LANG DUURT DE BEHANDELING?

Gewoonlijk 60-90 minuten voor elke keer, 5-7 keer per week. Artsen raden aan om het elke dag continu te gebruiken, maar één keer per dag is voldoende.

3. IS HBOT VEILIG?

Hyperbare zuurstoftherapie wordt voorgeschreven door een arts en uitgevoerd onder medisch toezicht. Hoewel er kleine risico’s zijn, zoals bij alle medische behandelingen, is algehele hyperbare zuurstoftherapie buitengewoon veilig.

4. ZIJN ER ENIGE BIJWERKINGEN?

Draagbare hyperbare zuurstofkamer is volkomen veilig. De meest voorkomende bijwerking is ongemak voor de oren veroorzaakt door drukveranderingen. Om het risico te minimaliseren, leren patiënten om de juiste klaring van uw oren tijdens het onder druk zetten te bevorderen. Sommige patiënten kunnen zich moe en duizelig voelen nadat ze de hyperbare kamer voor het eerst hebben gebruikt. Het is een goed signaal dat hyperbare zuurstoftherapie de stofwisseling van uw lichaam zal versnellen. Het zijn meestal goede tekenen die wijzen op ontgifting.

Wanneer de kamer onder druk komt te staan, zullen uw oren de verandering in druk in de kamer voelen. U kunt een beetje pijnlijk aanvoelen in uw oren, om de druk gelijk te maken en het gevoel van volheid in uw oren te vermijden, kunt u uw oren leegmaken door te kauwen (kauwgom of voedsel), te slikken, te gapen. Zodra de kamer volledig onder druk staat, zal dit gevoel weer normaal worden. Je kunt slapen, mediteren, lezen, films kijken, naar muziek luisteren, etc.

5. HOE HELPT HYPERBARE ZUURSTOF HERSENLETSEL OF EEN SLAG?

Wanneer cellen in de hersenen afsterven, hetzij door trauma, hetzij door zuurstofgebrek, lekt bloedplasma naar het omringende hersenweefsel, wat zwelling veroorzaakt en de bloedstroom vermindert. Deze normaal gesproken normale cellen gaan inactief omdat ze niet kunnen functioneren zonder de juiste hoeveelheid zuurstof.

HBOT verhoogt dramatisch de zuurstof die in het bloedplasma wordt vervoerd, waardoor zuurstof beschikbaar komt om beschadigde capillaire wanden te genezen, plasmalekkage wordt voorkomen en zwelling wordt verminderd. Naarmate de zwelling afneemt, kan de bloedstroom naar het slapende weefsel worden hersteld (neovascularisatie) en hebben deze cellen het potentieel om weer te functioneren.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HBOT-ST1700”